Promocija, spletni marketing in optimizacija spletnih strani

Naj vam pomagamo pri tem, da vas stranke lažje najdejo!

Če ste prišli do tega besedila, se verjetno zavedate pomena, da vas stranke najdejo v Googlu, kar je prvi korak optimizacije spletnih strani. Ostali koraki so lažji, zahtevajo pa veliko dela, vztrajnosti in stalnih sprememb.

Najboljše je, če z optimizacijo svoje spletne strani začnete, še preden ta obstaja. Sliši se nenavadno, vendar je optimizacija neprimerno lažja in uspešnejša, če nanjo mislimo že pri izdelavi spletne strani. Pozorni bodite na strukturo strani, organizacijo vsebine in na primerno pripravljena besedila. V ospredju vedno imejte obiskovalce spletne strani in ne le iskalnikov, saj se vam bo tako razmišljanje dolgoročno obrestovalo. Tudi iskalniki namreč stremijo k temu, da bi uporabnikom postregli z najboljšimi rezultati zanje.

V našem podjetju vam pri optimizaciji lahko pomagamo v obliki svetovanj ali individualnih šolanj, lahko pa celotno nalogo prevzamemo nase. V svoje sposobnosti zaupamo celo do te mere, da bomo plačilo za opravljene storitve od vas zahtevali le v primeru, da dosežemo zastavljene cilje in šele, ko jih dosežemo.

Postopek optimizacije, ki ga izvajamo pri nas, je preprost. Najprej naredimo raziskavo in opravimo analizo spletne strani, namestimo orodja za spremljanje uspešnosti, nadaljujemo z optimizacijo strani, njene strukture, vsebine in pogosto tudi uporabniške izkušnje. Ko je sama stran optimizirana, pričnemo s promocijami v ekosistemu strani ter optimizacijo povezav. Postopek ponavljamo in izboljšujemo toliko časa, dokler ne dosežemo zastavljenih ciljev - kar je včasih lahko zelo hitro, včasih pa je potrebno kar nekaj časa in 'bitk z vašo konkurenco'.
Na željo naročnika pripravimo in izpeljemo tudi plačljive oglaševalske akcije na iskalnikih ali družabnih omrežjih.

Analiza spletne strani

analiza Ocenili bomo namen vaše spletne strani, njene vrednosti skozi oči obiskovalcev, strukture strani, izvorne kode ter vsebine - besedil in slikovnega materiala. Pomagali vam bomo določiti pomembne ključne besede za optimizacijo, preverili njihovo vrednost ter trenutno uvrstitev vaše strani zanje v iskalnikih.
V poročilu bomo navedli prednosti in slabosti vaše spletne strani, izpostavili hujše napake (kar se tiče optimizacije) ter podali možnosti in pristop, s katerim bi se lahko lotili optimizacije spletne strani in njene promocije. Pripravili bomo seznam naslednjih korakov za izvedbo optimizacije.

Optimizacija spletne strani

SEO optimizacija Za izvedbo optimizacije bomo potrebovali dostop do izvorne kode ali sistema za upravljanje vsebine vaše spletne strani. Poskrbeli bomo, da bodo izbrane ključne besede pravilno uporabljene, da bo stran pravilno uporabljala ključne oznake ter da so struktura strani in notranje povezave smiselno uporabljene tako s stališča obiskovalcev strani kot spletnih iskalnikov. Odpravili bomo nekonstentnosti in poenotili uporabo vsebine in oznak preko celotnega spletišča. O vaši spletni strani bomo obvestili pomembnejše iskalnike, da jo obiščejo in ponovno preiščejo njeno vsebino.

 

Optimizacija povezav

optimizacija povezav Vašo stran bomo vpisali v širši nabor iskalnikov in spletnih imenikov. Pripravili bomo kazala strani za iskalnike, da bodo lažje in hitreje našli novo in osveženo vsebino. Pomagali vam bomo pri pridobivanju organskih povezav z drugih strani ter pripravili osnovo za nadaljnjo rast števila povezav. Glede na vaše želje vam bomo pomagali vzpostaviti in kar v največji meri izkoristiti strani v družabnih omrežjih. Svetovali vam bomo glede smiselnosti uporabe plačljivega oglaševanja v iskalnikih ali družabnih omrežjih.

Spletno oglaševanje in promocija

oglaševanje Zasnovali in izdelali bomo oglaševalske akcije za oglaševanje na iskalnikih ali družabnih omrežjih. Pripravili bomo besedilo oglasov, določili ustrezne ključne besede ali ciljno občinstvo ter strukturo oglaševalskih akcij. Določili bomo, kje, komu in kdaj naj se oglasi prikazujejo, da bo njihov učinek glede na vložena sredstva največji. Z oglaševanjem na omrežjih AdWords (Google, Gmail, partnerske strani,...), Facebook ali slovenskih AdPartner in Httpool vam bomo pomagali učinkovito povečati število obiskovalcev in kupcev na vaši spletni strani.
Preberite več o naši ponudbi AdWords oglaševanja in šolanj.

 

Cene optimizacije spletne strani

cene optimizacije V podjetju Mihov.com storitve opravljamo profesionalno z velikim poudarkom na merljivih učinkih, zato naša ponudba nudi odlično razmerje med ceno in kakovostjo opravljene storitve. Še več - v uspešnost svojih storitev zaupamo do te mere, da se lahko odločite za plačilo storitev glede na uspešnost oziroma po učinku.

Napišite nam svoje potrebe in zahtevajte ponudbo za izvedbo kakovostne optimizacije! right