Spletni marketing in promocija spletnih strani na Googlu

Najbolj učinkovito oglaševanje!

Smo strokovnjaki za Google AdWords. Našo strokovnost nam priznava tudi Google, saj smo pridobili certifikat "Google AdWords Qualified" za področji tako iskalnega kot prikaznega omrežja. Poleg zadovoljnih strank je certificiranje za vas dodatno zagotovilo, da bomo vaše oglaševalske akcije pripravili in vodili strokovno, da boste iz oglasnega omrežja AdWords pridobili kar največ.

Za obstoječe in nove stranke smo pripravili tudi skupinske ali individualne tečaje AdWords, kjer se lahko učinkovitega upravljanja AdWords računa in priprave delujočih oglasov naučite tudi sami in s tem zmanjšate potrebo po najemu agencij.

Kot partner programa Google Partners za agencije vam lahko ponudimo tudi kupone za brezplačno oglaševanje (v omejeni višini in roku trajanja), pri čemer ni potrebno, da naročite katero izmed naših ali Googlovih drugih storitev. Prepričali vas bomo s svojim nivojem kakovosti!

Spletno oglaševanje in promocija

oglaševanje Zasnovali in izdelali bomo oglaševalske akcije za oglaševanje na iskalnikih ali družabnih omrežjih. Pripravili bomo besedilo oglasov, določili ustrezne ključne besede ali ciljno občinstvo ter strukturo oglaševalskih akcij. Določili bomo, kje, komu in kdaj naj se oglasi prikazujejo, da bo njihov učinek glede na vložena sredstva največji. Z oglaševanjem na omrežjih AdWords (Google, Gmail, partnerske strani,...), Facebook ali slovenskih AdPartner in Httpool vam bomo pomagali učinkovito povečati število obiskovalcev in kupcev na vaši spletni strani.

AdWords tečaji in šolanja

oglaševanje Organiziramo skupinske ali individualne AdWords tečaje, kjer se tečajniki lahko naučite učinkovitega oglaševanja na Googlu: upravljanja z računom, pripravo optimiziranih oglasnih akcij, izdelavo delujočih oglasov ter spremljanja in izboljševanja vaših oglasnih kampanij. Pišite nam za podrobnosti in prijavo.

Program skupinskega šolanja (do 6 udeležencev)
Program individualnega tečaja

 

Optimizacija računa AdWords

oglaševanje Če v omrežju AdWords že oglašujete, pa z rezultati niste najbolj zadovoljni, vam lahko pomagamo z optimizacijo oglaševalskih akcij. S tem dosežemo, da za enak vloženi denar prejmete več klikov oziroma več kakovostnejših klikov in nakupov za enako ceno.

AdWords vrednostni kuponi PONOVNO!

oglaševanje Kot partner programa Google Engage lahko svojim strankam ponudimo omejeno število brezplačnih vrednostnih kuponov za oglaševanje v omrežju AdWords (Google, Gmail, partnerske strani) v višini 60 EUR, ki se lahko uporabijo za nove račune. Kontaktirajte nas za podrobnosti.

 

Tečaj Google Analytics

tečaj analytics Uporaba Google AdWords bo veliko bolj učinkovita, če boste poznali tudi Google Analytics, orodje za spremljanje statistik obiska spletnih strani. Kot dopolnitev tečajev AdWords smo pripravili tudi osnovni tečaj Analytics, kjer boste imeli priložnost spoznati Google Analytics in uporabne podatke, ki jih lahko iz Analytics pridobite in uporabite v AdWords.

Program individualnega tečaja Analytics